Barna gombamártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásBarna gombamártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Barna gombamártás hozzávalói:

  • Barna gombamártás
  • Barna gombamártás elkészítése:

    A gombát megtisztítjuk, szeleteljük, majd vajban megpároljuk. Sót, őrölt borsot és finomra vágott zöldpetrezselymet adunk hozzá.Felöntjük fehérborral és kiforraljuk. A párolt gombát hozzáadjuk a felforralt barnamár- táshoz és ízlés szerint utánaízesítjük. Végül vajat morzsolunk bele.

    Barna gombamártás tippek:

    Párolt és főtt halételekhez adjuk.

    Egy finom barna gombamártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3807 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei