Barna alaplé

FőoldalMártás, sodóFőfogásBarna alaplé

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Barna alaplé hozzávalói:

Barna alaplé elkészítése:

A sertéscsontot apró darabokra vágjuk, a zöldségeket megtisztítjuk és felszeleteljük. Olajat hevítünk, beletesszük a csontot és átpirítjuk. Megszórjuk cukorral és tovább sütjük, de közben hozzákeverjük az előkészített zöldségféléket, majd a paradicsompürét. Az egészet rozsdabarnára pirítjuk. Fűszerezzük, sózzuk, és felengedjük másfél liter vízzel. Lassú forralással három-négy órát főzzük, leszűrjük és a zsírját leszedjük.Barnamártás készítéséhez, egyes ételek párolásához használjuk.

Barna alaplé tippek:


Egy finom barna alaplé ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1525 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:




Guitarmaker (2012/09/01):
elkészítés 15 perc alatt / három - négy órát főzzük

Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei