Báránybordák parmezán sajttal

FőoldalHúsos ételFőfogásBáránybordák parmezán sajttal

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Báránybordák parmezán sajttal hozzávalói:

Báránybordák parmezán sajttal elkészítése:

A báránykarajt megformázzuk, fel-szeleteljük úgy, hogy minden szeletbe jusson csont. A szeleteket megformázzuk, sóval ízesítjük, és húsverő kalapáccsal megütögetjük.

A tojásokat keverőtálba felütjük, kevés liszttel elhabarjuk. Sóval ízesít-jük, az apróra vagdalt metélőhagymát és a reszelt parmezán sajtot bele-keverjük. Az előkészített bordákat a lisztbe, majd a sajtos tojásba belemártjuk, ügyelve arra, hogy mindenhol fedje. Felforrósított olajban kezdjük el a sütést, közben megfordítjuk a szele-teket.

Sült burgonyával vagy párolt rizzsel tálalhatjuk.

Egy finom báránybordák parmezán sajttal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1152 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei