Bányászgaluska

FőoldalFőfogásEgytálételBányászgaluska

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bányászgaluska hozzávalói:

Bányászgaluska elkészítése:

Az olajban halványra pirítjuk az apróra vágott vagy reszelt hagymát, megszórjuk pirospaprikával, elkeverjük paprikalekvárral vagy gulyáskrémmel, és kevés vízzel felöntve sűrű pörköltlevet készítünk. A galuskát elkeverjük a pörköltlével, kizsírozott tűzálló tálba tesszük, leöntjük tejföllel, és gyenge tűzön vagy gőzben átforrósítjuk. Bármilyen savanyúsággal tálalhatjuk.

Egy finom bányászgaluska ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2765 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei