Bami goreng

FőoldalZöldségesételFőfogásBami goreng

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bami goreng hozzávalói:

  • Bami goreng
  • Bami goreng elkészítése:

    A pulykahúst hosszú, vékony szeletekre vágjuk. Az uborkát felkockázzuk. A paradicsomok belsejét kikaparjuk, húsukat felkockázzuk, majd az uborkadarabokkal együtt itatóspapírra tesszük. A tésztát sós vízben kifőzzük. A tojásokat sóval, borssal felverjük, és 1 evőkanál olajban omlettet sütünk belőlük, majd a kész omlettet hosszú, vékony szeletekre vágjuk. 5 evőkanál olajban megpároljuk a finomra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a pulykacsíkokat és a rákokat. Sóval, borssal megszórjuk, és kevergetve 5 percig erős tűzön pirítjuk. Hozzáadjuk a tésztát, kevés paprikaolajat és a szójaszószt. Óvatosan összekeverjük, és előmelegített tányérokra osztjuk. Az omlettcsíkokkal, az uborka- és paradicsomdarabokkal megszórva tálaljuk.

    Egy finom bami goreng ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3546 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei