Balin aprópecsenye

FőoldalHúsos ételFőfogásBalin aprópecsenye

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Balin aprópecsenye hozzávalói:

Balin aprópecsenye elkészítése:

A megmosott balinfilét 2 X 2 centiméteres kockákra vágjuk. A füstölt szalonnát 1 cm-es kockákra vágjuk, előhevített olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a szintén kockákra darabolt vöröshagymát, együtt pirítjuk tovább. A nagyobb újburgonyákat félbevágjuk, majd forró olajban ropogósra sütjük. A balinkockákat is bő olajban sütjük meg. A hagymás szalonnát, az újburgonyát és a halat keverőtálba tesszük, és nagyon óvatos mozdulatokkal tkeverjük. Közben kevés sóval, őrölt fehérborssal fűszerezzük.

Egy finom balin aprópecsenye ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2517 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei