Bakonyi gombasaláta

FőoldalZöldségesételFőfogásBakonyi gombasaláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bakonyi gombasaláta hozzávalói:

Bakonyi gombasaláta elkészítése:

Az előmelegített olajban a finomra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a megmosott, cikkekre vágott gombát, sóval, törött borssal, pirospaprikával fűszerezzük. Beletesszük a kimagozott, leforrázott paprikát és a héjától megtisztított, kockákra vágott paradicsomot. Tejfölt hozzáadva - nem túl erős tűzön - készre pároljuk. Jól kihűtjük.

Salátalevélre egyenletesen elosztva tálaljuk. Tetejét friss zöldpaprikával és paradicsompaprikával díszítjük.

Egy finom bakonyi gombasaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1319 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei