Bakonyi gombamártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásBakonyi gombamártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bakonyi gombamártás hozzávalói:

Bakonyi gombamártás elkészítése:

A füstölt szalonnát apró kockára daraboljuk, kisütjük és a zsírjában finomra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítuk. A megtisztított és cikkekre vágott gombát a hagymához adjuk, rövid ideig pirítjuk, sózzuk és megszórjuk fűszerpaprikával. Kevés vízzel vagy alaplével felengedjük, majd tejfölös habarással sűrítjük. Tálalás előtt kiforraljuk.

Bakonyi gombamártás tippek:

Párolt és natúron sütött barna húsu halakhoz adhatjuk.

Egy finom bakonyi gombamártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1462 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei