Bajor májgombóc

FőoldalLevesBajor májgombóc

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bajor májgombóc hozzávalói:

Bajor májgombóc elkészítése:

A megtisztított és elkapart májhoz keverjük az apró kockákra vágott szalonnát és a finomra vágott, vajon üvegesre dinsztelt hagymát. A kis kockákra vágott zsemlét vajon aranysárgára pirítjuk. A tojásokat felverjük, majd a tejjel elkeverjük, és a zsemlére öntjük. Mikor már a tejet jól beszívta, hozzáadjuk a fűszereket, a májat, és végül a lisztet. Jól összedolgozzuk a masszát. Nedves kézzel gombócokat formálunk, lobogó, húsleves kockából készített marhahúslevesben kb. 15 perc alatt kifőzzük.

Egy finom bajor májgombóc ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 3184 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei