Bajor kékkáposzta

FőoldalFőfogásKöretBajor kékkáposzta

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bajor kékkáposzta hozzávalói:

  • Bajor kékkáposzta
  • Bajor kékkáposzta elkészítése:

    A szálasra vágott káposztát és a csíkokra vágott hagymát és a meghámozott, kimagozott, felszeletelt almát egy kis zsiradékon dinszteld meg, öntsd rá a bort, add hozzá a fűszereket, és lassú tűzön párold puhára.

    Egy finom bajor kékkáposzta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    További szakácskönyvek:

    Szerző: Guitarmaker

    Teljes név: Benkő Gábor

    0 Szakácskönyv megtekintése

    Publikálva: | Megtekintve: 2113 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei