Bajor káposzta

FőoldalKöretFőfogásBajor káposzta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bajor káposzta hozzávalói:

  • 80 dkg fehérkáposzta kockára vágva
  • 10 dkg császárszalonna kockára vágva
  • 1 fej vöröshagyma apróra vágva
  • 3 dl barna alapmártás
  • bors
  • köménymag

Bajor káposzta elkészítése:

A szalonnát, hagymát, káposztát kevés zsiradékon megpirítjuk, sóval, borssal, köménymaggal ízesítjük majd, a barnamártást hozzáadva puhára pároljuk. Sertéssülthöz, füstölt sertéskarajhoz különösen illik.

Egy finom bajor káposzta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 3265 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:




Guitarmaker (2012/08/05):
Benkő Gábor receptje

Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei