Bajadér

FőoldalÉdesDesszertBajadér

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bajadér hozzávalói:

Bajadér elkészítése:

8 evőkanál vizet 40 dkg cukorral felforralunk, majd hozzáadjuk a 15 dkg darált diót, 15 dkg darált kekszet, és a fél csomag margarint. Mikor a margarin elolvad, levesszük a tűzről. A masszát félbe osztjuk, az egyik felébe 2 rúd főzőcsokit teszünk. Egy kis üvegedényt kivajazunk, a csokis massza kerül az aljára, a másik a tetejére. A maradék csokit 5 dkg margarinnal felolvasztjuk, és a süti tetejére öntjük.

Egy finom bajadér ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1176 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei