Bácskai rizseshús

FőoldalHúsos ételFőfogásBácskai rizseshús

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bácskai rizseshús hozzávalói:

  • Bácskai rizseshús
  • Bácskai rizseshús elkészítése:

    A rizst mossuk meg, s csepegtessük le. Ha a pörkölt már majdnem puha, egy tűzálló tálban agyük hozzá a rizst, a kicsumázott, felaprított zöldpaprikát és a feldarabolt paradicsomot. Sózzuk, jól keverjük össze, majd öntsünk rá annyi forró vizet, hogy az egy ujjnyival ellepje az ételt. Fedjük le, és előmelegített, forró sütőben pároljuk puhára. A tetejét petrezselyemmel, paprika- és paradicsomszeletekkel díszítsük. A rizseshúshoz készülő pörkölt húsát a szokásosnál kisebbre kockázzuk.

    Egy finom bácskai rizseshús ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3850 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei