Bácskai krémes

FőoldalÉdesDesszertBácskai krémes

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bácskai krémes hozzávalói:

Bácskai krémes elkészítése:

Az anyagokat annyi tejjel, amennyit felvesz összegyúrjuk és tepsi hátán, két lapot sütünk belőle. Krém: 3 csomag vaníliapudingot 8 dl tejjel péppé főzünk, 25 dkg margarint 25 dkg porcukorral habosra keverünk, és a kihűlt péphez adjuk. Ezt a krémet a két lap közé töltjük. A tejére 2 tojásfehérjéből és 14 dkg porcukorból gőz fölött habot verünk. A tésztára kenjük, és végül kakaóval meghintjük.

Egy finom bácskai krémes ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1295 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei