Babos csuka

FőoldalHúsos ételFőfogásBabos csuka

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Babos csuka hozzávalói:

Babos csuka elkészítése:

A fejtőbabot megtisztítjuk, megmossuk és sós vízben puhára főzzük, apróra vagdalt zellert adunk hozzá.

Kivajazott edénybe tesszük az előkészített csukafilét. Rátesszük a leszűrt, főtt babot.

Kevés szeletelt vöröshagymát teszünk rá és a bab főzőlevéből keveset öntünk hozzá, majd lefedve megpároljuk.

Tejszínt öntünk hozzá, reszelt sajttal megszórjuk és visszatesszük a sütőbe, amíg a sajt megpuhúl.

Párolt rizzsel körítve tálaljuk.

Egy finom babos csuka ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1932 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei