Bableves füstölt csülökkel

FőoldalLevesBableves füstölt csülökkel

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Bableves füstölt csülökkel hozzávalói:

Bableves füstölt csülökkel elkészítése:

Az előző nap beáztatott babot a füstölt csülökkel feltesszük főni annyi vízben, amennyi éppen ellepi. Ha felforrt, hozzáadjuk a karikákra vágott zöldségeket, együtt puhára főzzük. 1 evőkanál olajban lisztet pirítunk, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, a reszelt fokhagymát, megszórjuk pirospaprikával, a rántást hideg vízzel simára keverjük, a leveshez adjuk. A levest szükség szerint utánasózzuk. Tálaláskor a csülköt kicsontozzuk, és kockákra vágva tesszük a levesbe. Ízlés szerint tejföllel dúsíthatjuk.

Egy finom bableves füstölt csülökkel ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 3250 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei