Babgulyás

FőoldalLevesBabgulyás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Babgulyás hozzávalói:

  • Babgulyás
  • Babgulyás elkészítése:

    A hagymát felkockázva a zsiradékon megpirítjuk, a kockára vágott húst átforgatjuk rajta, míg kifehéredik. Hozzákeverjük a pirospaprikát, felengedjük húslével, míg éppen csak ellepi és hozzáadjuk a fűszereket. Fedő alatt, kislángon addig főzzük, amíg a hús már félig megpuhul. Ekkor hozzáadjuk az előző este hideg vízbe áztatott babot, a karikára vágott répákat és sóval ízesítjük. Lassú tűzön készre főzzük. Ha kész, csipetkét főzünk bele.

    Babgulyás tippek:

    Egy nagy tálba tesszük az asztal közepére.
    Ízlés szerint tejföllel fogyaszthatjuk.

    Egy finom babgulyás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 4102 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei