Babfőzelék laska gombával

FőoldalFőzelékFőfogásBabfőzelék laska gombával

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Babfőzelék laska gombával hozzávalói:

Babfőzelék laska gombával elkészítése:

A babot 6-8 órára beáztatjuk. A vöröshagymát finomra vágjuk, és az olajban aranysárgára pirítjuk, pirospaprikával megszórjuk, vízzel felöntjük és elkeverjük (pörkölt alapot készítünk). A babot a pörköltalapba tesszük, sózzuk, zúzott fokhagymával, babérlevéllel fűszerezzük, vízzel felöntjük, és lassan puhára főzzük. A gombát szeletekre vágjuk, és kevés olajban, finomra vágott vöröshagymával lepirítjuk, sózzuk, finomra vágott zöldpetrezselyemmel megszórjuk. A főzeléket habarással sűrítjük, hozzákeverjük a pirított gombát, és összeforraljuk. A gombát a főzelékhez keverjük.

Egy finom babfőzelék laska gombával ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1302 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei