Ázsiai tésztasaláta

FőoldalKöretFőfogásÁzsiai tésztasaláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Ázsiai tésztasaláta hozzávalói:

Ázsiai tésztasaláta elkészítése:

A húst leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet és sóval, borssal bedörzsöljük. A hús mindkét oldalát 2 evőkanál olajon 5 percig sütjük. A spárgát leöblítjük, az alsó harmadát meghámozzuk, levágjuk a fás végét, majd ferdén szeletekre vágjuk. A brokkolit megmossuk és rózsáira szedjük. A zöldségeket külön-külön 2 percig blansírozzuk, hideg vízzel leöblítjük és lecsepegtetjük. Leöblítjük, megtisztítjuk és vékony csíkokra vágjuk a paprikát. A csomagoláson lévő utasítás szerint sós, forró vízben ropogósra főzzük a tésztát. A limettlét elkeverjük a szójamártással, a sóval és a borssal, majd belekeverjük a maradék olajat. A tésztát leszűrjük, lecsepegtetjük és összekeverjük a szezámolajjal. Felszeleteljük a húst. A tésztát elvegyítjük a mártással, a spárgával, a brokkolival, a szójacsírával és a csíkokra vágott paprikával. A hússal együtt négy tányérra osztjuk és megszórjuk szezámmaggal. Ízlés szerint korianderrel díszítjük.

Egy finom Ázsiai tésztasaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1409 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei