Ázsiai gombás-húsos fasírt

FőoldalZöldségesételFőfogásÁzsiai gombás-húsos fasírt

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Ázsiai gombás-húsos fasírt hozzávalói:

Ázsiai gombás-húsos fasírt elkészítése:

A gombát 30 percig langyos vízben, az üvegtésztát 30 percig langyos, sós vízben áztatjuk. A húst apróra vágjuk, majd robotgéppel a gombával együtt összedolgozzuk. A tojásokat 1 evőkanál szójaszósszal és csipetnyi borssal felverjük, majd beletesszük a reszelt répát, az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát és a húsos keveréket. Kis golyókat formálunk belőle, és az olajban aranyszínűre sütjük. A tésztát megfőzzük. A tányérokat salátalevéllel kibéleljük, erre adagoljuk a tésztát, rárakjuk a fasírtokat, a szójaszósszal leöntjük, és mentalevelekkel díszítjük.

Egy finom Ázsiai gombás-húsos fasírt ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1640 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei