Aszpik erőlevesből

FőoldalElőételAszpik erőlevesből

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Aszpik erőlevesből hozzávalói:

Aszpik erőlevesből elkészítése:

Az erőleves kétharmadát felforraljuk, hozzáadjuk az hideg levesben beáztatott zselatint. A tojások fehérjét a borral és a paradicsompürével elkeverjük, a zselatinos levesből hozzámerve felmelegítjük. Hozzáöntjük az egészhez, majd ismét felforraljuk. Lassú forralással 30-35 percig főzzük, amikor tiszta-átlátszó az aszpik egy megnedvesített ruhaszalvétán leszűrjük. Kihűtjük, majd hűtőben megdermesztjük.

Egy finom aszpik erőlevesből ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2256 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei