Articsókás sült csirke

FőoldalHúsos ételFőfogásArticsókás sült csirke

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Articsókás sült csirke hozzávalói:

Articsókás sült csirke elkészítése:

A csirkét borözzük le, csontozzuk ki, felezzük el, a gombát szeleteljük, az articsókát vágjuk félbe, a petrezselyemzöldet vágjuk finomra. A fél melleket forgassuk lisztbe, rázzuk le a fölösleget. Nagy serpenyőben olvasszuk meg a margarint, közepes hon kezdjük sütni a csirkét, majd töltsük hozzá az olajat és süssük tovább míg barnulni kezd. Tegyünk hozzá a gombát és articsókát, süssük még kb. 3 percig, szedjük ki egy tálra. Öntsük ki az olajat a sütőedényből, tegyük vissza a hőre, tegyük bele a bort, citromlevet, petrezselymet és borsot, főzzük közepes hőn 2-3 percig. Öntsük ezt a szószt a csirkére.

Egy finom articsókás sült csirke ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1606 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei