Ardeche-i tál

FőoldalFőfogásEgytálételArdeche-i tál

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Ardeche-i tál hozzávalói:

Ardeche-i tál elkészítése:

A húst megsózzuk, megborsozzuk, mustárral bekenjük. A meghámozott vöröshagymákat vékony karikákra vágjuk. Egy nagyobb tűzálló tálat kivajazunk, belerakjuk a vöröshagymaszeletek egy részét, tetejére tesszük a húst. A maradék vöröshagymával beborítjuk a hús tetejét és oldalát, közé rakva a babérleveleket. Lefödve másnapig a hűtőszekrénybe állítjuk. Közepesen meleg sütőben fedő alatt 35 percig pároljuk, majd körberakjuk a vastag karikákra szeletelt sárgarépával. (Tehetünk bele néhány kockákra vágott, nyers, hámozott burgonyát is.) Addig pároljuk, amíg a hús és a zöldség meg nem puhul. Ekkor a fedőt levesszük, s tetejét ropogósra sütjük. A tűzálló tálban tálaljuk.

Egy finom ardeche-i tál ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1503 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei