Archiduc-mártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásArchiduc-mártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Archiduc-mártás hozzávalói:

Archiduc-mártás elkészítése:

A borból, az egész borsból és a borpárlatból kivonatot főzünk, és a kész fehérmártáshoz keverjük. Végül tejszínnel és vajdarabkákkal dúsítjuk. Tálalás előtt kiforraljuk és leszűrjük. Ha szükséges, sóval utánaízesíthetjük.

Archiduc-mártás tippek:

Főtt, párolt hal- és rákételekhez adhatjuk.

Egy finom archiduc-mártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1181 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei