Aranygaluska

FőoldalÉdesDesszertAranygaluska

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Aranygaluska hozzávalói:

Aranygaluska elkészítése:

Az élesztőt kevés tejben cukorral megfuttatjuk. A lisztet, a tojás sárgáját, a tejet, az élesztőt, a cukrot és a felolvasztott margarin felét 15 - 20 percig dagasztjuk. Evőkanállal kiszaggatjuk. Dióval, vaníliával, citromhéjjal minden réteget megszórjuk. Kelesztjük, majd 3/4 órát sütjük.

Egy finom aranygaluska ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1269 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei