Anyóstorta

FőoldalÉdesDesszertAnyóstorta

Idő: · Hozzávalók: 8 személyre

Anyóstorta hozzávalói:

Anyóstorta elkészítése:

A pudingport az előírás szerint elkészítjük. Egy mélyebb tálba kevés tejet öntünk, elkeverjük a rumaromával. Ebbe forgatjuk a piskótákat. Egy közepes méretű tálat kirakunk körben ezekkel a piskótákkal úgy, hogy az alját is befedjük. Erre szórunk egy kevés mazsolát, majd ráterítjük a puding felét, befedjük piskótával. A rétegezést addig folytatjuk, amíg a hozzávalóink engedik. Kb. 4-5 órára hűtőszekrénybe tesszük. Ha vállalkozó szelleműek vagyunk, ki is boríthatjuk, torta-szerűen szeletelhetjük.

Egy finom anyóstorta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2799 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei