Antiociai muszaka

FőoldalZöldségesételFőfogásAntiociai muszaka

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Antiociai muszaka hozzávalói:

Antiociai muszaka elkészítése:

A megtisztított hagymát és a cukkínit hajszálvékony karikákra szeleteljük. A paradicsom felét, valamint a petrezselyemzöldet apróra vágjuk. Az egészet összekeverjük sóval és szegfűborssal. Vajjal kikent tűzálló tál aljára terítjük a fűszerezett zöldséget, a tetején elosztjuk a ledarált, borssal, sóval, szerecsendióval, cayenni borssal fűszerezett húst. Olvasztott vajjal meglocsoljuk, és paradicsom-, paprikaszeletekkel, cukkinival beborítjuk. Megsózzuk, és két evőkanál vajjal meglocsoljuk, középmeleg sütőben megsütjük.

Egy finom antiociai muszaka ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1259 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei