Angolnával töltött burgonya

FőoldalHúsos ételFőfogásAngolnával töltött burgonya

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Angolnával töltött burgonya hozzávalói:

Angolnával töltött burgonya elkészítése:

Burgonyát héjjában főzünk, közben az angolnát előkészítjük és a burgonyák hosszúságának megfelelő darabokra vágjuk.

Sózzuk, lisztbe mártjuk és kevés forró zsírban elősütjük.

A megfőtt burgonyát lehűtjük, megtisztítjuk, félbevágjuk és a közepén mélyedést alakítunk ki a halnak.

A fél burgonyákat egy kizsírozott tűzálló tálra tesszük, sózzuk. Ráhelyezzük az elősütött haldarabokat. Tejfölbe tojásokat keverünk, ráöntjük a halra és vékony füstölt szalonna lapokkal befedjük.

Közepes hőmérsékletű sütőben piros-ropogósra sütjük.

A tálaló tálat megmosott és cikkekre vágott salátával díszítjük, amelyet remulade mártással meglocsolunk. Az angolnával töltött bugonyát mellé helyezzük.

Egy finom angolnával töltött burgonya ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1152 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei