Angolna rostélyon sütve

FőoldalHúsos ételFőfogásAngolna rostélyon sütve

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Angolna rostélyon sütve hozzávalói:

Angolna rostélyon sütve elkészítése:

Az angolnát megtisztítjuk, öt centis darabokra vágjuk, sóval ízesítjük. Faszénparázs fölött, rostélyon először a megmosott héjjas burgonyát sütjük, majd az előkészített halat.

A zöldpaprikát és a paradicsomot akkor tegyük a rostélyra, amikor a hal egyik fele már megsült.

Tálalás előtt a borgonya, a zöldpaprika és a paradicsom héját eltávolítjuk. Előmelegített tányérra tesszük a köreteket, mellé helyezzük a megsült halat. Meglocsoljuk olvasztott vajjal és hamozott citromgerezdekkel díszítjük. Külön mártásos csészében tartár mártást adunk hozzá.

Egy finom angolna rostélyon sütve ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1401 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei