Angolna rántva

FőoldalHúsos ételFőfogásAngolna rántva

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Angolna rántva hozzávalói:

Angolna rántva elkészítése:

Az angolnát tisztítjuk, szeleteljük, sózzuk és rövid ideig hűtőbe tesszük, hogy a só jól átízesítse.

Közben előkészítjük a lisztet, a tojást és a zsemlemorzsát a bundázáshoz. A halszeleteket leitatjuk az esetleges nedvességtől, majd bundázzuk és felforrósított étolajban megsütjük.

Tálaláskor az előmelegített tálra vajas burgonya köretet halmozunk, mellé tesszük a rántott angolnát és külön tartár mártást adunk hozzá.

Egy finom angolna rántva ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2377 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei