Angolna pörkölt túrós csuszával

FőoldalHúsos ételFőfogásAngolna pörkölt túrós csuszával

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Angolna pörkölt túrós csuszával hozzávalói:

Angolna pörkölt túrós csuszával elkészítése:

Az angolnát megtisztítjuk, másfél-két centis darabokra vágjuk.

Zsírban apróra vagdalt vöröshagymát pirítunk, megszórjuk fűszerpaprikával és felöntjük kevés vízzel. Lassú forralással visszapároljuk zsírjára, közben sóval és zúzott fokhagymával ízesítjük.

Hozzáadjuk az előkészített angolnát, rövid ideig pirítjuk, majd ha levet engedett fedővel letakarva pároljuk.

Párolás közben hozzáadjuk a tisztított és kockára darabolt paprikát, paradicsomot. Ha szükséges, sóval utánaízesítünk.

Tálaláskor az előmelegített tálra forró túrós csuszát halmozunk, mellé tesszük az angolna pörköltet.

Egy finom angolna pörkölt túrós csuszával ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 4838 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei