Angolna párizsiasan

FőoldalHúsos ételFőfogásAngolna párizsiasan

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Angolna párizsiasan hozzávalói:

Angolna párizsiasan elkészítése:

Az angolnát tisztítjuk, daraboljuk, sóval ízesítjük.

Az így előkészített haldarabokat lisztbe, majd felvert tojásba forgatjuk. Forró étolajban aranysárgára sütjük.

Petrezselymes vajas burgonyáva tálaljuk, hámozott citromszeletekkel díszítjük.

Külön, mártásos csészében tartár mártást addunk hozzá.

Egy finom angolna párizsiasan ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1365 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei