Angolna nyárson

FőoldalHúsos ételFőfogásAngolna nyárson

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Angolna nyárson hozzávalói:

Angolna nyárson elkészítése:

Az angolnát tisztítjuk, két ujjnyi darabokra vágjuk, sóval ízesítjük.

A zöldpaprikát megmossuk, kicsumázzuk és nagyobb kockákra vágjuk. A szalonnát a paprikához hasoló méretű kockára daraboljuk.

Nyársra fűzzük az előkészített anyagokat, majd faszénparázs fölött megsütjük.

Előmelegített tálon hélyában sült burgonyával körítve tálaljuk, citromgerezdekkel díszítjük.

Egy finom angolna nyárson ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1310 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei