Angolna amerikai módon

FőoldalHúsos ételFőfogásAngolna amerikai módon

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Angolna amerikai módon hozzávalói:

Angolna amerikai módon elkészítése:

Az előkészített angolnát szeleteljük, sózzuk. Egy kivajazott tűzálló tálba tesszük, fehérbort öntünk rá, vöröshagymát adunk hozzá. Lefedve, lassú tűzön készre pároljuk.

Világos, vajas rántást készítünk, felöntjük a fehérboros párolólével. Gyakori kevergetéssel kiforraljuk, közben hozzáadjuk az apróra darabolt caprit és a csemege uborkát. Sóval ízesítjük, örőlt fehérborssal fűszerezzük. Végül tejszínben elkevert tojások sárgájával dúsítjuk.

Az előmelegített tálra helyezett párolt halszeletekre öntjük a mártást és vajas petrezselymes burgonyával körítjük.

Egy finom angolna amerikai módon ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1435 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei