Ananászos kacsaremek

FőoldalHúsos ételFőfogásAnanászos kacsaremek

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Ananászos kacsaremek hozzávalói:

Ananászos kacsaremek elkészítése:

A kacsát megmossuk, és kívül-belül bedörzsöljük sóval, majorannával és kakukkfűvel. A gyümölcsöket megtisztítjuk és feldaraboljuk. Az ananászkonzervet felbontjuk, leszűrjük és feldaraboljuk. A kacsát előmelegített sütőben ropogósra sütjük. Közben a gyümölcsöket, fahéjjal és mézzel ízesítve a vajon megfuttatjuk. Felöntjük az ananászlével és a borral kikevert MAGGI Kínai FIXszel. Lassú tűzön rövid ideig pároljuk. Citromlével ízesítjük. A kacsasültet feldaraboljuk, leöntjük a mártással. Burgonyafánkkal körítjük.

Egy finom ananászos kacsaremek ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2004 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei