Ananászos csirkecombok

FőoldalHúsos ételFőfogásAnanászos csirkecombok

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Ananászos csirkecombok hozzávalói:

Ananászos csirkecombok elkészítése:

A csirkecombokat megnyúzzuk, és kettévágjuk. Minimálisan sós (akár el is maradhat) és nagyon borsos lisztben megforgatjuk, majd a vaj és olaj keverékében megsütjük egy kicsit. Felengedjük egy kevés vízzel, valamint az ananászkonzerv levével, és lassú tuzön puhára pároljuk. Ha puha a hús, kiszedjük, és a kockára vágott ananászt tesszük a lábasba, kicsit fôzzük, majd beleöntjük a tejszínt, és azzal már csak "összerottyantjuk". (Esetleg utánaborsozzuk egy kicsit.) A végén visszatesszük a pipicombokat. Hasábburgonyával tálaljuk. Akkor jó, ha pikánsan édes és borsos egyszerre.

Egy finom ananászos csirkecombok ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1355 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei