Amurszeletek pikáns mártásban

FőoldalHúsos ételFőfogásAmurszeletek pikáns mártásban

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Amurszeletek pikáns mártásban hozzávalói:

Amurszeletek pikáns mártásban elkészítése:

A halat tisztítjuk, filézzük szeletekre vágjuk és sózzuk.

Egy kivajazott tűzálló tálba tesszük, fehérbort, egészborsot és halalaplét adunk hozzá. Lefedve, közepes hőmérsékletű sütőben megpároljuk.

Lisztből és vajból világos vajas rántást készítünk, felöntjük a párolólével. Mustárral, citromlével, sóval és kevés cukorral ízesítjük majd kiforraljuk. Végül tejszínben elkevert tojások sárgájával dúsítjuk.

Tálaláskor a párolt halszeletekre öntjük a mártást és külön, vajas-petrezselymes burgonyaköretet adunk hozzá.

Egy finom amurszeletek pikáns mártásban ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1281 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei