Amurszelet vörösboros mártásban

FőoldalHúsos ételFőfogásAmurszelet vörösboros mártásban

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Amurszelet vörösboros mártásban hozzávalói:

  • Amurszelet vörösboros mártásban
  • Amurszelet vörösboros mártásban elkészítése:

    A megtisztított halat kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk, sózzuk és hűtőben állni hagyjuk.

    Húslevest forraljunk, hozzáadjuk az előkészített halszeleteket, puhára főzzük.

    Egy edényben étolajat hevítünk, lísztet és zsemlemorzsát adunk hozzá, felhabzásig hevítjük. Felöntjük a vörösborral, hozzáadjuk a fűszereket és lassú forralással mártás sűrűségűre főzzük.

    Tálaláskor a mártással bevonjuk a szeleteket és makarónival körítjük.

    Az alapléként használt húslevest halleves készítésénél felhasználhatjuk.

    Egy finom amurszelet vörösboros mártásban ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1905 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei