Amurfilé zöld vajjal

FőoldalHúsos ételFőfogásAmurfilé zöld vajjal

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Amurfilé zöld vajjal hozzávalói:

  • Amurfilé zöld vajjal
  • Amurfilé zöld vajjal elkészítése:

    Az amurt megtisztítjuk, filézzük, adagonként egy szeletbe daraboljuk. Sózzuk, szitált zselemorzsába forgatjuk és felhevített étolajban megsütjük.

    A vajat apróra vagdalt petrezselyem és metélőhagyma zöldjével elkeverjük, tojás sárgáját adonk hozzá, citromlével ízesítjük.

    A megsütött halszeletekre egyenletesen rákenjük a zöld vajat, majd grill sütőben rápirítjuk. A fűszeres vaj belesül a szeletekbe, míg a petrezselyem és a metélőhagyma zöldje a tetején marad.

    Vajas burgonyával körítve tálaljuk.

    Egy finom amurfilé zöld vajjal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2727 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei