Amurfilé tejfölös tormamártásban

FőoldalHúsos ételFőfogásAmurfilé tejfölös tormamártásban

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Amurfilé tejfölös tormamártásban hozzávalói:

Amurfilé tejfölös tormamártásban elkészítése:

Az amurfilét adagokra daraboljuk, kivajazott tűzállótálba tesszük. Sózzuk, fehérbort öntünk rá és letakarva megpároljuk.

A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, felöntjük a párolólével. Lassú forralással mártás sűrűségűre főzzük. Közben hozzáadjuk a lereszelt tormát /ha túl erős lenne, leforrázzuk/.

Tejföllel dúsítjuk a mártást, sóval citromlével és cukorral ízesítjük.

Tálaláskor a halszeleteket bevonjuk a mártással és külön sósburgonya köretet adunk hozzá.

Egy finom amurfilé tejfölös tormamártásban ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1408 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei