Amerikai mazsolás-diós káposztasaláta

FőoldalZöldségesételFőfogásAmerikai mazsolás-diós káposztasaláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Amerikai mazsolás-diós káposztasaláta hozzávalói:

Amerikai mazsolás-diós káposztasaláta elkészítése:

A mazsolát langyos vízbe áztatjuk. A káposzta külső leveleit leszedjük, torzsáját kivágjuk, és nagyon vékony szeletekre vágjuk. Besózzuk, 1 órára hűtőbe tesszük, majd kinyomkodjuk, és kilazítva mély tálba tesszük. Az almák közepét kivájjuk, húsát felkockázzuk, majd rögtön meglocsoljuk citromlével. A tejszínt a mustárral, a maradék citromlével, kevés sóval, borssal habosra keverjük. A káposztához keverjük az almát, a lecsöpögtetett mazsolát, a diót és a köményt. A szósszal meglocsoljuk, és 20 percre hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Petrezselyemmel díszítve, frissen tálaljuk.

Egy finom amerikai mazsolás-diós káposztasaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1465 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei