Amerikai mártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásAmerikai mártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Amerikai mártás hozzávalói:

  • Amerikai mártás
  • Amerikai mártás elkészítése:

    A vegyes zöldséget, a hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. A zöldségeket és a hagymát vékony szeletekre vágva, kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a rákot és tovább pirítjuk, közben sózzuk és fűszerezzük. Fehérborral és borpárlattal, valamint kevés vízzel felengedjük, majd lassú forralással főzzük. Ha a mártás nem lenne elég sűrű, lisztes vajjal sűrítjük. Végül sűrű szitán átszűrjük. Vajat keverünk bele és finomra vágott tárkonylevéllel és zöldpetrezselyemmel ízesítjük.

    Amerikai mártás tippek:

    Meleg halételekhez adhatjuk.

    Egy finom amerikai mártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 3397 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei