Almás uborkasaláta

FőoldalZöldségesételFőfogásAlmás uborkasaláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Almás uborkasaláta hozzávalói:

  • 4 adag francia öntet
  • 1/2 db fejes saláta
  • 50 g citrom
  • 500 g borízű alma
  • 600 g uborka

Almás uborkasaláta elkészítése:

Az almát meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük, majd citromlével elkeverjük, hogy színét megőrizze. Az uborkát megmossuk, meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük. A szeletelt uborkát és almát francia öntetbe keverjük, hűtőszekrényben 1-2 óráig hűtjük.

Salátalevélre, előhűtött tányérra tálaljuk.

Egy finom almás uborkasaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2378 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei