Almás tormamártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásAlmás tormamártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Almás tormamártás hozzávalói:

Almás tormamártás elkészítése:

A tormát megtisztítjuk, lereszeljük és leforrázzuk. Az almát is megtisztítjuk, citromlével meglocsoljuk, hogy ne barnuljon meg, majd szintén lereszeljük. Salátalét készí-tünk ízlés szerint ecettel vagy citromlével. A reszelt almát és a tormát összekeverjük és annyi salátalevet öntünk hozzá, hogy mártás sűrűségű legyen.

Almás tormamártás tippek:

Roston sült tengeri halakhoz vagy füstölt halakhoz adhatjuk.

Egy finom almás tormamártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2854 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei