Almás tekercs málnával

FőoldalÉdesDesszertAlmás tekercs málnával

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Almás tekercs málnával hozzávalói:

Almás tekercs málnával elkészítése:

Az almákat meghámozzuk, negyedekbe vágjuk, kimagozzuk és vékonyra szeletjük. A leveles tésztát 4 mm vastagságúra nyújtjuk, és négy egyforma korongot vágunk ki belőle. A korongokat tepsibe tesszük. Fél centit szabadon hagyva a tésztákon az almaszeleteket körberakjuk, meghintjük cukorral, majd a következő réteg almát egy kisebb átmérőjű körbe rakjuk, míg a tetején össze nem érnek a szeletek, mintegy piramist formázva. A málnát a gúla tetejére halmozzuk, az egészet megszórjuk cukorral, és a sütőben készre sütjük.

Egy finom almás tekercs málnával ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2159 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei