Almás rizs

FőoldalKöretFőfogásAlmás rizs

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Almás rizs hozzávalói:

  • Almás rizs
  • Almás rizs elkészítése:

    A vöröshagymát, fokhagymát forró olajban öt percig pirítjuk, beletesszük a rizst, a mandulát, majd tovább pirítjuk, amíg a mandula aranybarna nem lesz. Hozzáadjuk a mazsolát, a fahéjat és felforraljuk 4 csésze vízzel. Fedő alatt puhára főzzük, végül beletesszük az almát. Egy koszorúformát vékonyan kiolajozunk, a rizses masszát belenyomkodjuk. Előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Tálra kiborítva tálaljuk.

    Egy finom almás rizs ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 4991 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei