Almás krémes

FőoldalÉdesDesszertAlmás krémes

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Almás krémes hozzávalói:

Almás krémes elkészítése:

A tészta hozzávalóit jól összegyúrom, és 3 lapot sütünk belőle. A tejjel a pudingport felfőzöm, még forrón belekeverem a tojásokat. A cukrot, vaníliás cukrot a margarinnal jó habosra keverem, majd a kihűtött pudinggal összedolgozom. Az almát lereszelem, és a vajon addig párolom, amíg a leve elfő. Cukorral, fahéjjal ízesítem, majd kihűtöm. Összeállítás: Az alsó lapra rákenem a krémet, erre kerül a második lap, majd az almás töltelék, végül a harmadik lappal lefedem. A tetejére csokimázt teszünk. 1-2 napig állni hagyjuk.

Egy finom almás krémes ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2716 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei