Almás burgonyafőzelék kaporral

FőoldalFőzelékFőfogásAlmás burgonyafőzelék kaporral

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Almás burgonyafőzelék kaporral hozzávalói:

Almás burgonyafőzelék kaporral elkészítése:

A kockára vágott burgonyát sós vízben feltesszük főni, majd hozzáadjuk a kockára vágott almát. (Ha vékony a héjrész, nem hámozzuk!) Kaporral meghintjük. Ha megfőtt, keményítős frissföllel habarjuk, kiforraljuk. Rostonsült jércével, pulykával tálalható.

Egy finom almás burgonyafőzelék kaporral ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2505 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei