Almás-fahéjas rizsszelet

FőoldalÉdesDesszertAlmás-fahéjas rizsszelet

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Almás-fahéjas rizsszelet hozzávalói:

Almás-fahéjas rizsszelet elkészítése:

A kelt tésztát a hagyományos módon elkészítjük, egy tepsibe kinyújtjuk, megszurkáljuk, és rövid ideig elősütjük. A rizstöltelékhez a tejet felforraljuk, az alapport kézi habverővel belekeverjük és 10 percig, lefedve állni hagyjuk. Kissé kihűtjük, majd a tojásokat és a fahéjat hozzáadjuk. Az almatölteléket a szokott módon elkészítjük. Az almatölteléket és a rizstölteléket habzsák segítségével felváltva, diagonálisan a tésztára nyomjuk. 210 °C-on, kb. 40 perc alatt kisütjük.

Egy finom almás-fahéjas rizsszelet ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2505 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei