Albuféra-mártás

FőoldalMártás, sodóFőfogásAlbuféra-mártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Albuféra-mártás hozzávalói:

Albuféra-mártás elkészítése:

Vajból és lisztből világos rántást készítünk, felengedjük csontlevessel, ízlés szerint sózzuk és kiforraljuk. Húsleveskockával ízesítjük, végül tejszínnel elkevert nyers tojássárgájával dúsítjuk. Tálalás előtt sűrü szitán átszűrjük.

Főtt és párolt halételekhez adhatjuk.

Egy finom albuféra-mártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2613 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei